Wecycle zamelt 109,6 miljoen kilo e-waste in
26 april 2017
Milieu Centraal introduceert keuzehulp led-lampen
24 mei 2017
Show all

Vacature commercieel medewerker binnendienst

DMLUX biedt als fabrikant en importeur een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt. Wij onderscheiden ons door actief in te spelen op nieuwe technologieën en trends. Kenmerkend is dat ons uitgebreide programma voor 95% uit LED verlichting bestaat. Naast de productverkoop, ondersteunen en adviseren wij onze klanten bij hun verlichtingsprojecten. Denk hierbij aan lichtplannen, productadviezen of testopstellingen, maar ook aan simulaties of berekeningen ten aanzien van besparingsmogelijkheden. Door onze groei de afgelopen periode en onze ambities voor de komende jaren zijn we op zoek naar een:

 

Ervaren Commercieel Medewerker Binnendienst (M/V-38 uur p/w)

Waar zijn we naar op zoek? Wij zoeken een ervaren commercieel medewerker met een klantgerichte instelling. Je hebt werkervaring in de verlichtingsbranche en in een technisch-commerciële omgeving. Je hebt een uitgebreide ervaring, doorzettingsvermogen en de gave om meerdere dingen tegelijk te kunnen doen.

Gezien onze internationale contacten beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Niet alleen in de Nederlands taal, maar ook in de Duitse en Engelse taal.

Wat ga je bij ons doen? Als commercieel medewerker binnendienst bij DMLUX werk je dagelijks met je collega’s vanuit onze locatie in Apeldoorn. Je hebt voornamelijk contact per telefoon en e-mail met bestaande en potentiële klanten en toeleveranciers. Daarbij werk je samen met je binnen- en buitendienst collega’s om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen

De inhoud van je werk behelst het zelfstandig opstellen van offertes, het verwerken van orders en het beantwoorden van technische- en praktische vragen over de producten en bestellingen. Voorts ben je in staat om lichtberekeningen en lichtplannen te maken met DIAlux evo of Relux.

Wat bieden we je? Wij bieden je een uitstekende salariëring en – afhankelijk van je werkervaring – een additionele bonusregeling. Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen en trainingen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO “Elektrotechnische Groothandel”.

Ben jij die ervaren commercieel binnendienst medewerker die met ons de komende jaren onze groei wil vormgeven? Stuur dan je CV & motivatie naar richard@dmlux.nl Uiteraard kun je ook direct contact opnemen met: Richard Volk (Managing Director DMLUX) via 06-25067724