Vacature Sales Manager binnendienst

Milieu Centraal introduceert keuzehulp led-lampen
24 mei 2017
5.496 aanvragen bezorgt led-verlichting koppositie binnen Energie Investeringsaftrek (EIA-)regeling
5 juli 2017
Show all

Vacature Sales Manager binnendienst

DMLUX biedt als fabrikant en importeur een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt. Wij onderscheiden ons door actief in te spelen op nieuwe technologieën en trends. Kenmerkend is dat ons uitgebreide programma voor 95% uit LED verlichting bestaat. Naast de productverkoop, ondersteunen en adviseren wij onze klanten bij hun verlichtingsprojecten. Denk hierbij aan lichtplannen, productadviezen of testopstellingen, maar ook aan simulaties of berekeningen ten aanzien van besparingsmogelijkheden. Door onze groei de afgelopen periode en onze ambities voor de komende jaren zijn we op zoek naar een:

Ervaren Commercieel Medewerker Binnendienst (M/V-38 uur p/w)

Waar zijn we naar op zoek? Wij zoeken voor onze buitendienst een Sales manager met een klantgerichte instelling. Je hebt kennis van de verlichtingsbranche en kent de wereld van Architecten en Projectverlichters. Je hebt meerjarige ervaring, doorzettingsvermogen en de gave om nieuwe klantrelaties te vinden en deze op authentieke wijze verder te ontwikkelen. Verder ben je in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.

Gezien onze internationale contacten beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Naast de Nederlands taal, beheers je ook de Duitse en Engelse taal.
Wat ga je bij ons doen? Als Sales manager breng je bij Architecten en Projectverlichters onze DMLUX en PROLED verlichtingsarmaturen onder de aandacht. Daarbij werk je nauw samen met je binnen- en buitendienst collega’s.
Met de directie stel je de verkoopstrategie vast en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Voorts onderhoud je contacten met de markt, ontwikkel je klantrelaties en zorg je dat je de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.
Wat bieden we je? Wij bieden je een uitstekende salariëring en een variabele bonusregeling. Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen en trainingen. Een auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon maken uiteraard deel uit van je arbeidsvoorwaarden pakket.

Ben jij die Sales manager die met ons de komende jaren onze groei verder wil vormgeven? Stuur dan je CV & motivatie naar richard@dmlux.nl.

Je kunt ook direct contact opnemen: Richard Volk (Managing Director DMLUX) 06-25067724.