Poly-NED & DMLUX Samenwerking
17 mei 2019
Energiebespaarlening voor scholen
28 juni 2019
Show all

DMLUX Dealer Dagen

 

20 juni 2019

DMLUX Dealer Dagen1e editie DMLUX Dealerdagen vraagt om meer! Op 5, 6 juni jongstleden heeft DMLUX Verlichtingsarmturen– als pilot - met een kleine groep van DMLUX dealers, een tweetal leerzame DEALERDAGEN gehouden.

Zo gaf DMLUX partner Northcliffe Lighting een complete workshop met daarin allerlei innovaties aangaande het attractieve LED armaturen pakket, en verzorgde Bouwsubsidie Nederland een aansprekende presentatie over relevante subsidies, met pragmatische handvatten, op het gebied van duurzame en energiezuinige technologieën.

Als DMLUX Verlichtingsarmaturen willen we iedereen danken voor hun enthousiasme, positieve bijdrage en feedback. Voor ons als DMLUX een meer dan uitstekende ervaring, welke zeker zal leiden tot een vaste, structurele herhaling van deze DEALERDAGEN.

Wilt u er een volgende keer bij zijn, volg dan de komende tijd onze berichtgeving hierover, of laat ons het alvast weten via info@dmlux.nl.