DMLUX Dealer Dagen
20 juni 2019
EIA 2020 gewijzigd
21 januari 2020
Show all

Energiebespaarlening voor scholen

 

28 juni 2019

Energiebespaarlening voor led-verlichting bij scholen via Nationaal EnergiebespaarfondsEr is per direct 5 miljoen euro beschikbaar voor scholen om led-verlichting te plaatsen met een lening van het Nationaal Energiebespaarfonds. Het fonds start de pilot Scholen Energiebespaarlening.

Nederland telt ongeveer 8.000 basis- en middelbare scholen. De meeste van deze gebouwen zijn nog niet verduurzaamd. De Tweede Kamer heeft minister Ollongren opgeroepen de meest energie-onzuinige schoolgebouwen te verduurzamen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft daarop het Nationaal Energiebespaarfonds gevraagd hier invulling aan te geven door het opzetten van een pilot.

Lees meer..

DMLUX Back 2 School