Catalogus 2020 beschikbaar
13 februari 2020
DMLUX Zomeractie
7 mei 2020
Show all

Vakbeurs Light + Building uitgesteld

 

25 februari 2020

Vakbeurs Light + Building vanwege coronavirus uitgesteld tot september 2020De vakbeurs Light + Building wordt uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Beursorganisator Messe Frankfurt heeft besloten het evenement uit te stellen naar midden tot eind september 2020.

Gezondheidscontrole te grote uitdaging

Doordat het coronavirus afgelopen week Italië heeft bereikt, stelt de beursorganisatie een nieuwe analyse van de situatie te hebben gemaakt in nauwe samenwerking met de volksgezondheidsautoriteiten van de stad Frankfurt. Daarbij werd vanuit de autoriteiten gevraagd om Chinese bezoekers in meerdere fasen een ​​gezondheidscontrole te laten ondergaan. De implementatie van deze maatregel zou volgens Messe Frankfurt een enorme uitdaging zijn. Bovendien worden steeds meer reisbeperkingen ingevoerd, waardoor het voor zowel bezoekers als exposanten moeilijk is om de beurs bij te wonen. Daarom hebben de organisatoren besloten Light + Building uit te stellen. De samenwerkingspartners van Messe Frankfurt, Zentralverband Elektrotechnik- und Elektronikindustrie (ZVEI) en Zentralverband der Deutschen Elektro- und Informationstechnischen Handwerke (ZVEH), ondersteunen het besluit. De belangrijkste Italiaanse brancheverenigingen ondersteunen de beslissing ook. Na Duitsland komen de grootste groepen exposanten en bezoekers uit China en Italië.