Tweede Kamer neemt motie aan voor verplichting led-verlichting per 1 juli 2020
23 juli 2020
Vervangen TL voor duurzame MANTO 3 LED-panelen
8 oktober 2020
Show all

Tennisvereniging Tepci kiest voor de Thunderbird Ultra van DMLUX.

 
 
 

15 september 2020

Tennisvereniging Tepci kiest voor de Thunderbird Ultra van DMLUX.

Bij de tennisvereniging Tepci in Apeldoorn stond men onlangs voor de keuze om de verlichting van haar sportpark te vervangen. Men heeft gekozen om de volledige verlichting te vervangen door professionele sportverlichting van DMLUX, de Thunderbird Ultra. Dit is de perfecte oplossing om duurzaam te investeren in sportveldverlichting. Dit levert Tepci een enorme energiebesparing en een EIA-subsidie op.

Daarnaast zijn de geleverde armaturen voorzien van draadloze ZigBee drivers. Deze maken het mogelijk om, middels het ZigBee Wi-Fi netwerk, de armaturen op bijvoorbeeld een mobiel te besturen zijn. Zo kunnen de armaturen op afstand gedimd en in- of uitgeschakeld worden.

 
Uw bedrijf ook voorzien van Led-verlichting? Klik hier!