Op dit moment wordt er druk gebouwd aan het prachtige Van der Valk Hotel Deventer aan de A1.
30 november 2020
Show all

DMLUX Retrofit

 

1 december 2020

In veel fabrieken, magazijnen, werkplaatsen en winkelruimtes zijn lichtlijnen van bestaande merken geïnstalleerd.Met de komst van LED is het mogelijk om veel energie te besparen door de bestaande verlichting te vervangen. Om te voorkomen dat de basisrail ook vervangen moet worden is er nu een retrofit versie van alleen de licht module beschikbaar.

Omwisselen was nog nooit zo gemakkelijk. Door de lichtunit te vervangen wordt een grote energiebesparing gerealiseerd en worden de onderhoudskosten sterk verlaagd door de lange levensduur van LED. De Led modules van deze retrofit oplossing hebben een Osram driver met 155-160Lm per Watt met 5 jaar garantie.De Osram driver is met dip-switches op een verschillend amperage instelbaar waardoor de hoeveelheid licht kan worden aangepast. Er is een retrofit oplossing beschikbaar voor een groot aantal type lichtlijnen van de bekende merken.Ook benieuwd naar een duurzame oplossing voor uw bedrijfspand? Neem contact met ons op!
 
Uw bedrijf ook voorzien van Led-verlichting? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *