Licht heeft niet alleen een enorme invloed op hoe wij ons als mens voelen, maar ook op het welzijn van dieren. De toepassing van goede verlichting verhoogd de gezondheid, vruchtbaarheid en productiviteit van het vee. Ook kunnen gewassen beter groeien met de juiste verlichting.

Van verlichting in de agrarische sector wordt veel gevraagd. Zo moet verlichting voor in kippenstallen flikkervrij zijn omdat kippen hier extra gevoelig voor zijn. Daarnaast is de helderheid en kleur van groot belang. Voor in een manage heeft u daarentegen hele ander verlichting nodig.

Verlichtingsarmaturen in stallen hebben vaak veel branduren en kunnen blootgesteld worden aan stof, vocht of bepaalde dampen.

DMLUX biedt een groot assortiment welke geschikt is voor toepassing in de hele agrarische sector. Van stallen tot glastuinbouw en champignonnenteelt . Zo hebben bijvoorbeeld een ruime keuze aan slagvaste en waterdichte armaturen. Wij adviseren u graag wat voor u het beste product is.

De toepassing van LED verlichting is, zeker gezien de vele branduren, een duurzame investering. Ook kunt u aanspraak maken op de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Voor meer informatie:

+31 55 - 300 30 39

info@dmlux.nl

Of neem contact op via ons contactformulier.