Bram stelt zich voor

In deze rubriek stellen we ons aan je voor! Deze keer onze stagiair, Bram.

Kun je kort iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Bram Halewijn. Ik ben 18 jaar en ik kom uit Apeldoorn. Ik speel in mijn vrije tijd graag voetbal en dit doe ik bij Robur et Velocitas. Ik volg op dit moment een mbo 4 opleiding accountmanager bij Aventus.

 

Wat doe je bij DMLUX?

Bij DMLUX loop ik mijn afsluitende stage. Ik zit nu in het 3de en laatste leerjaar van mijn opleiding. In dit eerste half jaar van 2024 kan ik mijn opleiding afronden bij DMLUX.

 

Waarom heb je voor DMLUX gekozen?

Mijn keuze voor DMLUX komt voort uit een goede ervaring van Matthijs die hier nu vaste medewerker is. Bovendien ben ik zelf ook een aantal keer langs geweest bij DMLUX en heb ik hier zelf ook prettige ervaringen opgedaan.

 

Waarin onderscheidt DMLUX zich als werkgever?

Matthijs heeft mij DMLUX aanbevolen vanwege zijn goed bevallen stage. Op aanraden ben ik toen ook een aantal keer langs geweest voor opdrachten van school. In deze bezoeken heb ik hele leuke mensen ontmoet en een prettige werksfeer ervaren. Op basis van deze ervaringen heb ik toen besloten mijn stage te lopen bij DMLUX.

 

Hoe verlicht jij de wereld?

Door altijd open te staan voor nieuwe ervaringen en het ontmoeten van nieuwe mensen. Op deze manier kan je heel veel dingen leren, zowel goeie als slechte ervaringen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief