Dikker en persoonlijker dan ooit: de DMLUX-catalogus voor 2023

Profiteer nu van superscherpe prijzen bij DMLUX
26 oktober 2022
Show all

Dikker en persoonlijker dan ooit: de DMLUX-catalogus voor 2023

Achter de schermen zijn we al druk aan de slag met onze nieuwe catalogus voor 2023. De nieuwe catalogus wordt dikker dan ooit en biedt uitgebreide mogelijkheden om er jouw eigen finishing touch aan te geven. En: je kunt je nu alvast inschrijven!

Nieuwe producten voor vandaag en morgen

Hoewel de nieuwe catalogus nog niet helemaal klaar is, kunnen we al wel vast verklappen dat ons assortiment voor 2023 bestaat uit veelbelovende producten die perfect aansluiten op de wensen van vandaag en morgen. De nieuwe catalogus wordt bovendien uitgebreider dan ooit! En: omdat het nieuwe assortiment eraan zit te komen, profiteer je bij DMLUX tijdelijk van superscherpe aanbiedingen op uitlopende producten!

Onze catalogus in jouw stijl

Bij een afname van minimaal 250 stuks kun je onze nieuwe catalogus voor 2023 ook bestellen met een omslag met je eigen logo en in je eigen huisstijl. Zo geef je de productcatalogus de uitstraling die perfect past bij jouw organisatie. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met je accountmanager Gerjan Woelders (gerjan@dmlux.nl) of Daniela Dijkstra (daan@dmlux.nl).

Je eigen contactgegevens op de catalogus

Bij DMLUX begrijpen we dat je goed bereikbaar wilt zijn voor jouw klanten. Daarom bieden we je ook de optie om de catalogus te voorzien van een sticker met je eigen bedrijfsgegevens. Zo kunnen klanten met hun vragen vlot bij je terecht. Wil je hiervan gebruikmaken? Stuur dan je logo (in hoge resolutie) en je contactgegevens in een Word-bestand naar marketing@dmlux.nl.

Schrijf je alvast in voor de nieuwe catalogus

Wil je onze nieuwe catalogus straks ontvangen? Schrijf je dan nu alvast in, zodat we daar met het drukken van de catalogus rekening mee kunnen houden. Als je de gewenste aantallen doorgeeft via marketing@dmlux.nl, zorgen wij voor voldoende exemplaren.