Matthijs stelt zich voor
7 februari 2023
Show all

Dirk stelt zich voor

Recentelijk begonnen en we stellen hem nu al aan je voor: Onze nieuwste medewerker Dirk de Blois. Dirk is deze week begonnen bij DMLUX en zal deel gaan uitmaken van de binnendienst.

Kun je kort iets over jezelf vertellen?
Ik ben Dirk de Blois, 19 jaar en ik woon mijn hele leven al in Apeldoorn. Naast mijn werk ben ik vaak te vinden op en rondom het voetbalveld als speler, trainer en supporter. Sporten en samenkomen met vrienden en familie doe ik graag.

Wat doe je bij DMLUX?
Bij DMLUX werk ik op de binnendienst, een veelzijdige functie waarbij veel klantcontact komt kijken. Daarnaast mag ik ondersteunende werkzaamheden verrichtten in de commerciële afdeling en word ik opgeleid tot lichtadviseur

Waarom heb je voor DMLUX gekozen?
Vanaf het eerste gesprek bleek dat er ruimte was voor een functie in de binnendienst in een ambitieus en snelgroeiend bedrijf. Deze heb ik gelukkig niet aan me voorbij laten gaan. Om die reden mag ik nu dagelijks werkzaam zijn met ervaren collega’s in een fijne werksfeer.

Waarin onderscheidt DMLUX zich als werkgever?
DMLUX onderscheidt zich als werkgever, door als professioneel verlichtingsbedrijf alle kansen met open handen aan te pakken. Vooral de ambitie die DMLUX heeft spreekt mij aan. Aan de gestelde doelen wil ik dan ook graag mijn bijdrage gaan leveren.

Hoe verlicht jij de wereld?Vanzelfsprekend, met de verlichting van DMLUX!