Catalogus 2021 beschikbaar
5 februari 2021
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT het DENVER Waterdichte armatuur
16 februari 2021
Show all

DMLUX Verlichtingsarmaturen heeft een nieuwe algemeen directeur

 


Orlando Koorn is per 1 februari 2021 aangetreden als algemeen directeur bij DMLUX Verlichtingsarmaturen. Hiermee is een volgende stap gezet in het verder professionaliseren en uitbouwen van de DMLUX organisatie en haar dealernetwerk.
DMLUX heeft de ambitie om de komende jaren een sterke en gezonde groei te bewerkstelligen. Het managementteam zal daarmee komen te bestaan uit Orlando Koorn, Remco Roest en Joep Bemelmans.

Al meer dan 20 jaar

DMLUX biedt als fabrikant en importeur al sinds 2000 een compleet en kwalitatief verlichtingsprogramma voor de professionele markt. DMLUX onderscheidt zich door een breed en bewezen kwalitatief assortiment voor onder andere; industrie, utiliteit, sport en recreatie, retail, horeca en zorg en welzijn.
Daarnaast levert DMLUX vanuit haar assortiment inmiddels ook slimme sensoren en drivers – al dan niet ondersteund door het eigen ontwikkelde Microsoft IoT software platform - waarmee innovatieve en toekomstbestendige oplossingen kunnen worden gerealiseerd.

Het merendeel van haar producten levert DMLUX direct uit voorraad, waarbij klanten voor hun verlichtingsprojecten kunnen rekenen op advies en ondersteuning. Denk hierbij aan lichtplannen, productadviezen of testopstellingen, maar ook aan simulaties of berekeningen ten aanzien van besparingsmogelijkheden.

Voor meer informatie zie ook onze nieuwe Verlichtingscatalogus 2021