Ontvangen en betalen wanneer het ú uitkomt
23 november 2021
DMLUX Catalogus 2022
Ontdek de mooiste lichtoplossingen in onze nieuwe catalogus
24 februari 2022
Show all

Energielabel A, B of C

Energielabel

Op 1 januari 2023 is het zover: ieder kantoorgebouw van 100 m2 en groter moet vanaf deze datum beschikken over energielabel A, B of C. Dit heeft de overheid bepaald in het Bouwbesluit 2012. Kantoren die hier niet aan voldoen, moeten verplicht sluiten. Daarom denkt DMLUX graag met u mee. Zo voorkomen we samen dat u straks het licht uit moet doen.

Over licht gesproken…

Wist u dat LED-verlichting één van de meest eenvoudige manieren is om duurzaam met energie om te gaan? Als u overstapt op LED-verlichting, bespaart u daarmee niet alleen al snel 70% op uw energiekosten, maar zet u ook meteen een belangrijke stap naar een groen energielabel. Daarmee voldoet u aan de regelgeving en kunt u ook vanaf 2023 zorgeloos blijven ondernemen.

Wacht niet te lang

Uit cijfers van de RVO blijkt dat veel kantoor- en bedrijfsgebouwen nog niet aan de eisen voldoen. Moet u ook nog maatregelen treffen om aan de eisen voor een groen energielabel te voldoen? Dan adviseren we u niet te lang te wachten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en ontdek welke voordelen een overstap op LED-verlichting voor u te bieden heeft. De specialisten van DMLUX staan graag voor u klaar en brengen u graag in contact met één van onze lokale dealers!