Jordy stelt zich voor
5 augustus 2022
Onze najaarsactie: krijg een kartarrangement cadeau!
8 september 2022
Show all

Groen energielabel kantoorgebouwen

Eén op de drie kantoren voldoet nog niet aan normen energielabel C 

Eén op de drie kantoren voldoet nog niet aan de normen voor een energielabel A, B of C. Als dat op 1 januari 2023 nog niet is geregeld, dreigt sluiting. Wacht daarom niet te lang en stap bijvoorbeeld over op LED-verlichting van DMLUX. 

Bespaar tot 70% op energiekosten 

LED-verlichting is namelijk één van de meest eenvoudige manieren om duurzaam met energie om te gaan. Een overstap naar LED-verlichting levert je al snel 70% besparing op uw energielasten op! Daarmee zet je gelijk een grote stap naar een groen energielabel, waarmee je aan de regelgeving van de Rijksoverheid voldoet. 

Neem vandaag nog contact op 

Voldoe je nog niet aan de eisen om op 1 januari 2023 in aanmerking te komen voor een energielabel A, B of C? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe LED-verlichting je daarbij kan helpen. Onze specialisten staan graag voor je klaar en brengen je graag in contact met één van onze lokale dealers. 

Kijk voor meer informatie ook op https://www.rvo.nl/onderwerpen/duurzaam-ondernemen/gebouwen/wetten-en-regels/bestaande-bouw/energielabel-c-kantoren