Overstappen op LED verlichting
Overstappen op LED-verlichting: drie vliegen in één klap
21 oktober 2021
Ontvangen en betalen wanneer het ú uitkomt
23 november 2021
Show all

Investeren in partners

De wereld is volop in beweging, we laten de pandemie langzaam achter ons en de markt trekt flink aan. Bij DMLUX maken we ons op voor een zeer druk lichtseizoen. Wereldwijde vraag naar producten, halffabricaten en grondstoffen overstijgt het aanbod. Dit zorgt voor hogere kosten en vaak ook langere levertijden. DMLUX heeft het afgelopen jaar dan ook flink geïnvesteerd in hogere voorraden van onze hardlopers om zo aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen. Daarnaast zijn we afgelopen jaar een nieuwe samenwerking aangegaan met de Turkse leverancier Smartled.

Smartled produceert o.a. railspots, decoratieve pendelarmaturen en lijnverlichting, hiermee vertrouwen wij een goede aanvulling te bieden op ons bestaande assortiment. Tevens kunnen wij snel en kwalitatief uw projecten invullen met de producten van onze bestaande Europese partners Northcliffe en Proled. Dit met name door de korte lijnen, flexibiliteit en korte transport afstanden. Wel blijft het belangrijk om ons in een vroegtijdig stadium mee te nemen bij nieuwe projecten zodat wij beschikbaarheid kunnen blijven borgen.

Om u als partner nog beter te ondersteunen hebben wij complete mediakits ontwikkeld. Hierin bieden we onder andere de volgende opties:

  • Catalogi met uw eigen logo,
  • Beeldmateriaal van producten en projecten,
  • Advertenties voor uw magazine,
  • Winkeldisplay ,
  • Online marketing.

DMLUX heeft het in huis. Op deze wijze wil DMLUX investeren in haar partners om zo samen verder te kunnen groeien. Zo doen we het samen met onze partners iedere dag een beetje beter en maakt licht de wereld steeds een beetje mooier.

Verlicht de wereld met DMLUX,
namens het DMLUX team

Orlando Koorn