Maak kennis met Jesse
18 juli 2022
Groen energielabel kantoorgebouwen
28 augustus 2022
Show all

Jordy stelt zich voor

Begin dit jaar is het team van DMLUX uitgebreid met Jordy. Hij werkt als magazijnmedewerker bij DMLUX en vertelt aan de hand van enkele vragen graag wat meer van zichzelf.

Kun je kort iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Jordy, ik woon mijn hele leven al in Apeldoorn en ik heb verschillende hobby’s. Zo kook ik graag en houd ik erg van gezelligheid. Ik breng dan ook veel tijd met mijn familie door. Daarnaast sport ik regelmatig.

Wat doe je bij DMLUX?

Ik werk als magazijnmedewerker, waarbij ik me vooral bezighoud met de assemblage en met het inpakken van orders. En van mijn meer ervaren collega’s leer ik ook weer nieuwe dingen.

Waarom heb je voor DMLUX gekozen?

Ik kwam bij DMLUX terecht via een stage die ik vanuit Lucrato liep. Tijdens deze stage ontdekte ik dat het bedrijf goed bij me past: het is kleinschalig en persoonlijk en er werkt een gezellig en betrokken team van collega’s.

Waarin onderscheidt DMLUX zich als werkgever?

De betrokkenheid binnen de organisatie spreekt mij erg aan. Je wordt hier uitstekend begeleid en als je iets wilt overleggen, is het prettig dat er korte lijnen zijn.

Hoe verlicht jij de wereld?

Door vaak bewust te lopen of te fietsen.

Quote

Life is too short and I got no time to sit around and just wasting it