Ladic stelt zich voor

Hij is nog maar net begonnen en we stellen hem nu al aan je voor: onze nieuwste medewerker Ladic van Dun. Ladic is begin december begonnen bij DMLUX en gaat de marketing verzorgen.

Kun je kort iets over jezelf vertellen?
Ik ben Ladic van Dun, 23 jaar en ik woon in Apeldoorn. Mensen omschrijven mij als een sociale en nieuwsgierige man die openstaat voor allerlei uitdagingen. Mijn vrije tijd breng ik graag door op het voetbalveld of met mijn vrienden en familie.

Wat doe je bij DMLUX?

Bij DMLUX verzorg ik sinds kort de marketing. Het is een leuke functie met verschillende werkzaamheden, variërend van het beheren van de social media en de website tot het bedenken van marketingactiviteiten. Ook werk ik mee aan de DMLUX-catalogus die ieder jaar wordt vernieuwd.

Waarom heb je voor DMLUX gekozen?
Toen ik voor het eerst kennismaakte met DMLUX, bleek dat hier nog niemand werkt die zich fulltime toelegt op alles wat met marketing te maken heeft. Vanwege de groei die DMLUX doormaakt, was zo’n fulltime marketingmedewerker eigenlijk een noodzaak voor de organisatie. Dat vond ik een prachtige uitdaging, die ik graag met beide handen aanpak.

Waarin onderscheidt DMLUX zich als werkgever?
Dat is met slechts een paar dagen werkervaring natuurlijk nog lastig te zeggen. Toch heb ik in die paar dagen bewondering gekregen voor hoe ambitieus DMLUX is. De organisatie is de afgelopen tijd flink gegroeid, maar met het bepalen van de nieuwe doelstellingen wordt de lat nog altijd erg hoog gelegd. Dat is denk ik een goede manier om een bedrijf tot nieuwe successen te brengen.

Hoe verlicht jij de wereld?
Met verlichting van DMLUX!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook eens...