DMLUX verwelkomt nieuwe partner Koninklijke Oosterberg met tompoucen
11 juli 2022
Jordy stelt zich voor
5 augustus 2022
Show all

Maak kennis met Jesse

Dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, weet Jesse Willems als geen ander. Tien jaar lang werkte hij bij DMLUX, waarna hij anderhalf jaar geleden voor zichzelf begon. Sinds kort is Jesse echter terug van weggeweest en loopt hij weer in de wandelgangen van het DMLUX-magazijn. Hij stelt zich graag aan je voor!

Kun je kort iets over jezelf vertellen?

Ik ben Jesse Willems, geboren en getogen in Apeldoorn. Daar woon ik nog steeds. Veel hobby’s heb ik niet, maar de hobby die ik heb, is wel gelijk een hele grote: ik houd enorm van barbecuen!

Wat doe je bij DMLUX?

Bij DMLUX werk ik in het magazijn, waar ik allerlei werkzaamheden uitvoer, van assemblage tot installatie en reparatie. Daarnaast verzamel ik de orders bij elkaar en probeer ik het magazijn natuurlijk overzichtelijk en netjes te houden.

Waarom heb je voor DMLUX gekozen?

Jaren geleden ben ik bij DMLUX begonnen toen ik een bijbaan zocht. Dat beviel zo goed dat ik er bleef en uiteindelijk tien jaar bij DMLUX heb gewerkt. Anderhalf jaar geleden maakte ik een overstap naar de installatie van airco’s, maar het werk bij DMLUX was zo leuk dat ik besloot om het toch weer op te pakken. Nu combineer ik mijn werk bij DMLUX met het installeren van airco’s.

Waarin onderscheidt DMLUX zich als werkgever?

De sfeer binnen de organisatie is heel fijn. We werken met een gezellig en gedreven team van collega’s en we hebben ambitieuze plannen om in de toekomst verder te groeien. Ik voel me hier erg op mijn plek!

Hoe verlicht jij de wereld?

Met LED-verlichting van DMLUX natuurlijk! 😉