Matthijs stelt zich voor

Recentelijk begonnen en we stellen hem nu al aan je voor: Onze nieuwste stagiair Matthijs Bosch. Matthijs is 1 februari begonnen bij DMLUX en gaat meelopen op de binnendienst.

Kun je kort iets over jezelf vertellen?
Ik ben Matthijs Bosch, ik ben 24 jaar en ik woon in Apeldoorn. In mijn vrije tijd ben ik wekelijks in een zaal te vinden om te voetballen, daarnaast ben ik vaak in voor een spelletje.
Mensen omschrijven mij graag als een sociaal iemand met veel doorzettingsvermogen.


Wat doe je bij DMLUX?

Ik ben stagiair in de opleiding (junior) accountmanager waardoor ik mijn pijlen vooral ga richten op de werkzaamheden omtrent Sales. Ik zal beginnen op de binnendienst en eventueel kijken hoe ik de buitendienst ervaar.

Waarom heb je voor DMLUX gekozen?
De reden waarom ik voor DMLUX heb gekozen is omdat ik al wat ervaring heb in de verduurzaming branche. DMLUX kwam op mijn pad en dit leek mij een mooi bedrijf om mijn stage uit te voeren en ik nam de keuze om hier te solliciteren. De afgelopen dagen hebben de indruk gewekt dat ik een uitstekende keuze heb gemaakt om bij DMLUX aan de slag te gaan. Naast dat ik mijn stage hier loop verwacht ik ook veel werkervaring op te doen wat na mijn studie van pas komt.

Waarin onderscheidt DMLUX zich als werkgever?
Al op mijn eerste dag heb ik gemerkt dat DMLUX een erg ambitieus bedrijf is. De lat wordt hier hoog gelegd. DMLUX streeft naar verbetering en zo probeer ik zelf ook altijd te zijn. Dit is erg onderscheidend voor DMLUX als bedrijf zijnde en dat is ook te zien aan de aanzienlijke groei die het bedrijf doormaakt. De werkzaamheden worden automatisch leuker vanwege de goede onderlinge sfeer met mijn collega’s.

Hoe verlicht jij de wereld?
Natuurlijk met de verlichtingsarmaturen van DMLUX.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook eens...