Motor Venray

Venray


 
 

Projectomschrijving

Vraag motorrijders in welke provincie ze het liefst motorrijden en de kans is groot dat Limburg het antwoord is. De vele heuvels en bochten die de provincie telt, zijn een feest voor motorrijders! Motor Venray zit dicht bij het vuur en brengt motorliefhebbers alvast in de stemming met duurzame en sfeervolle LED-verlichting van DMLUX.

Motoren en meer

Vanaf haar showroom in Oostrum biedt Motor Venray motorliefhebbers alles wat ze nodig hebben. Het bedrijf is officieel dealer van BMW en Kawasaki en bovendien erkend servicepartner van Suzuki. Naast de aankoop en het onderhoud kunnen motorrijders ook bij Motor Venray terecht voor accessoires zoals kleding en helmen. Bovendien biedt Motor Venray motorliefhebbers de mogelijkheid om een motor te huren voor een onvergetelijke toerrit, bijvoorbeeld door Limburg.

Vernieuwen en verduurzamen verlichting

Tot voor kort beschikte het pand van Motor Venray nog over verouderde verlichting. Om met de tijd mee te gaan en klaar te zijn voor de toekomst, werd het tijd voor nieuwe verlichting. DMLUX-partner Luminesense adviseerde Motor Venray om te kiezen voor Manto Edge-panelen en Northcliffe Everest Highbay-verlichting. Met deze verlichting wordt Motor Venray niet alleen heel duurzaam, maar creëert het bedrijf ook de juiste sfeer om klanten een passende beleving te bieden.

Kies ook voor duurzame verlichting

Wilt u, net als Motor Venray, uw bedrijf ook verduurzamen? Met LED-verlichting levert u niet alleen een duurzame bijdrage aan het milieu, maar bespaart u bovendien op uw energielasten. Neem voor maatwerk advies gerust contact met ons op. We brengen u graag in contact met uw dichtstbijzijnde dealer, die graag met u meedenkt over de best passende oplossing.
 

Projectfoto's