Nieuw bij DMLUX: het Portico LED-armatuur voor portieken

Onze najaarsactie: krijg een kartarrangement cadeau!
8 september 2022
Energie-investeringsaftrek (EIA): een win-winsituatie
11 oktober 2022
Show all

Nieuw bij DMLUX: het Portico LED-armatuur voor portieken

Ben je op zoek naar een modern en veelzijdig armatuur voor je entree, trappenhuis en / of berging? Dan is het nieuwe Portico LED-armatuur beslist de moeite waard! We laten je graag kennismaken met dit nieuwe portiekarmatuur.

Geschikt voor entrees, trappenhuizen en bergingen

Het nieuwe Portico LED-armatuur is bij uitstek geschikt voor portieken en breed inzetbaar in bijvoorbeeld entrees, trappenhuizen en bergingen. Naast dat dit armatuur slagvast en waterdicht is, voldoet het Portico LED-armatuur ook aan de EIA 2022-eisen.

Volop veelzijdigheid in één armatuur

Het Portico LED-armatuur onderscheidt zich onder meer met zijn grote veelzijdigheid. Zo is het armatuur bijvoorbeeld voorzien van dipswitches waarmee je kunt kiezen voor 3000K, 4000K of 6000K. Ook kun je met behulp van deze dipswitches de standbytijd en het vermogen in ruststand (0% / 10% / 30% / 100%) instellen. Tot slot is het armatuur ook verkrijgbaar met een noodunit en een bewegings- / daglichtsensor. Zoveel flexibiliteit in één armatuur maakt het Portico LED-armatuur interessant voor vele toepassingen.

Meer weten over het nieuwe Portico LED-armatuur?

Ben je benieuwd of het nieuwe Portico LED-armatuur geschikt is voor jouw portiek? Neem dan contact op met DMLUX. We brengen je graag in contact met één van onze dealers. Onze gespecialiseerde adviseurs denken graag met je mee in maatwerk oplossingen.