Nieuw bij DMLUX: Ontec S20 alles-in-één noodverlichting

Ladic stelt zich voor
19 december 2022
Show all

Nieuw bij DMLUX: Ontec S20 alles-in-één noodverlichting

DMLUX O2

DMLUX introduceert een nieuwe alles-in-één-oplossing op het gebied van noodverlichting. Maak kennis met de Ontec S20, een slagvast en eenvoudig te installeren opbouwarmatuur dat tevens de Tech-1 vervangt.

Breed en flexibel inzetbaar

De Ontec S20 kenmerkt zich onder andere door optimale flexibiliteit. Met behulp van dipswitches kun je bijvoorbeeld kiezen voor continue verlichting of alleen verlichting in noodgevallen. Bovendien kun je het armatuur instellen op een autonomie (brandtijd) van 1 of 3 uren. Dankzij de twee bijgeleverde pictogrammen kun je verder alle vier de benodigde looprichtingen creëren. Doordat je deze pictogrammen in het armatuur plaatst, biedt het armatuur meer flexibiliteit dan armaturen met stickers.

Lange levensduur

Een ander belangrijk voordeel van de Ontec S20 is de lange levensduur. Dat heeft het armatuur te danken aan de LiFePo4-batterij. Deze waarborgt niet alleen een lange levensduur van minimaal 6 jaar, maar heeft bovendien geen last van het ‘geheugeneffect’.

Geschikt voor iedere toepassing

De flexibiliteit van de Ontec S20 bewijst zich ook in het brede assortiment accessoires waarmee het armatuur te bestellen is. Denk bijvoorbeeld aan een inbouwset, een ondervangende plaat en een beschermingskorf. Al deze accessoires en onderdelen zijn apart te bestellen, zodat je het armatuur voor iedere toepassing geschikt kunt maken.

Meer weten over de Ontec S20 noodverlichting?

Ben je op zoek naar noodverlichting en wil je graag meer weten over de Ontec S20? Neem voor meer informatie en al je vragen gerust contact op met DMLUX. Onze specialisten en onze dealers zijn je graag van dienst.