Nieuw: nood- en vluchtwegverlichting van TM Technologie

Als veiligheid voor alles gaat, is goede nood- en vluchtwegverlichting onmisbaar. Onze partner TM TECHNOLOGIE heeft onlangs een nieuwe catalogus uitgebracht met moderne, hoogwaardige en betrouwbare nood- en vluchtwegverlichting. 
Twintig jaar ervaring 

Met liefst twintig jaar ervaring staat TM TECHNOLOGIE aan de top als het om noodverlichting gaat. Vele duizenden gebouwen over de hele wereld zijn uitgerust met de nood- en vluchtwegverlichting van TM TECHNOLOGIE. 

Nieuwe maatstaven 

De verlichting van TM TECHNOLOGIE staat bekend vanwege haar topkwaliteit en haar duurzaamheid. Ook met de nieuwste verlichtingsproducten zet de fabrikant nieuwe maatstaven. De nieuwe producten zijn ontworpen met speciale aandacht voor esthetiek, ergonomie en functionaliteit. 

ONTEC, iTECH en PRIMO 

Het nieuwe aanbod nood- en vluchtwegverlichting van TM TECHNOLOGIE bestaat uit drie productlijnen: 

  • ONTEC (waaronder de ONTEC S, ONTEC G, ONTEC R en ONTEC C) 
  • iTECH 
  • PRIMO 

In de nieuwe interactieve catalogus worden alle ins en outs van de nieuwe productlijnen in woord en beeld gepresenteerd. Ook op de YouTube-pagina van TM TECHNOLOGIE vindt u mooie bewegende beelden van de nieuwe producten. 

Meer weten over TM TECHNOLOGIE noodverlichting? 

Wilt u graag meer informatie over de nood- en vluchtwegverlichting van TM TECHNOLOGIE? Neem dan gerust contact op met de specialisten van DMLUX. Als officieel partner informeren en adviseren wij u graag. 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook eens...