Ontvangen en betalen wanneer het ú uitkomt

Investeren in partners
4 november 2021
Energielabel A, B of C
24 januari 2022
Show all

Ontvangen en betalen wanneer het ú uitkomt

Het partnernetwerk van DMLUX groeit. Steeds meer partners sluiten zich bij ons aan en dat is niet voor niets. Onlangs wierpen we ons licht al even op de voordelen van het DMLUX-partnership. Als DMLUX-partner bieden we u bovendien optimale flexibiliteit als het om levering en betaling gaat. Zo ontvangt en betaalt u uw producten precies wanneer het ú uitkomt. Wel zo prettig, zeker in deze turbulente tijden!

De keerzijde van vroegtijdig bestellen

Herkent u dat? Dat u nu alvast producten bestelt die u pas over zes maanden nodig heeft? Zeker nu de beschikbaarheid onder druk staat en de prijzen hard stijgen, zien we dit steeds vaker gebeuren. U bent er dan weliswaar van verzekerd dat u de benodigde spullen op tijd beschikbaar hebt, maar tegelijk heeft zo’n vroegtijdige bestelling ook vervelende en onpraktische keerzijden. Producten liggen al die tijd in de weg of worden door uw medewerkers per abuis gebruikt voor projecten waarvoor ze niet bedoeld waren. Bovendien wordt u geacht om de producten al bij afname te betalen, terwijl u ze pas veel later nodig heeft.

Altijd op het juiste moment geleverd

Bij DMLUX begrijpen we dat dit voor u als partner niet optimaal is. Daarom vinden we dat dit anders kan en bieden we u maximale flexibiliteit als het gaat om leveren en betalen. Hebt u uw verlichtingsarmaturen pas op langere termijn nodig, maar wilt u ze alvast bestellen om te voorkomen dat u uw armaturen niet tijdig in huis hebt? Dan houden wij uw armaturen zo lang voor u op voorraad en leveren we uw armaturen pas wanneer u ze nodig heeft. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de opslag.

Betalen wanneer u geleverd krijgt

Niet alleen in het leveren, maar ook in het factureren denken we graag met u mee. Daarom ontvangt u uw factuur niet wanneer u uw verlichtingsarmaturen bij ons bestelt, maar pas wanneer we uw armaturen leveren. Wel zo prettig!

Geniet van veel voordelen als DMLUX-partner

Naast onze flexibiliteit in levering en facturatie biedt DMLUX u nog een aantal interessante voordelen. Zo ondersteunen we ook u met lichtplannen, marketing- en verkoopondersteuning, specialistisch technisch advies, producttrainingen en updates over de laatste innovaties. Wilt u ook DMLUX-partner worden of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie; we nemen graag de tijd voor u.