Onze najaarsactie: krijg een kartarrangement cadeau!

Groen energielabel kantoorgebouwen
28 augustus 2022
Nieuw bij DMLUX: het Portico LED-armatuur voor portieken
29 september 2022
Show all

Onze najaarsactie: krijg een kartarrangement cadeau!

Ook dit najaar komt DMLUX met een unieke actie. Van 1 september t/m 30 november 2022 krijg je bij besteding van €10.000,- aan Denver, Ontec G en/of Portico armaturen een kartarrangement voor maximaal 10 personen cadeau!

Meer over deze armaturen:

Portico

Nieuw in ons assortiment is het Portico armatuur, een breed inzetbaar portiek armatuur, welke ook nog eens voldoet aan de EIA 2022 eisen. De Portico LED is slagvast en waterdicht. Het armatuur is uitermate geschikt voor entrees, trappenhuizen en bergingen. De Portico LED is voorzien van dipswitches waardoor zowel voor 3000K als voor 4000K en 6000K gekozen kan worden. De Portico LED is ook uit te voeren met een noodunit en een bewegings- /daglichtsensor. Middels dipswitches zijn zowel de standbytijd en het vermogen in ruststand (0%/10%/30%/100%) in te stellen.

Ontec G

De Ontec G is een fraai, volledig kunststof noodverlichtingsarmatuur met dubbelde functie. Zowel maintained als non-maintained. Door de handige accessoires zoals; muurbeugels, pendelset of een inbouwframe multi inzetbaar. Tevens verkrijgbaar in grijs en zwart.

Denver

De Denver LED armaturen zijn standaard voorzien van 3x 2,5 mm doorvoerbekabeling en 3x 1,5 mm fastconnectoren voor een snelle en eenvoudige installatie. Optioneel leverbaar met 3x 2,5 mm connectoren. Het armatuur heeft een IP65 waarde en is daarom geschikt voor vochtige en stofrijke ruimtes. De opalen afscherming is van slagvast polycarbonaat (IK08) en zorgt voor een brede lichtverdeling.

Neem je team mee op een gezellig uitje en plaats direct je bestelling door te bellen naar 055-3003039 of mailen naar info@dmlux.nl.