Onze nieuwe collega Dennis Veldhuis stelt zich voor

PROLED introduceert nieuwe LED-innovaties
17 mei 2022
Profiteer van 10% extra korting tijdens onze zomeractie 
23 juni 2022
Show all

Onze nieuwe collega Dennis Veldhuis stelt zich voor

Graag stellen we u voor aan onze nieuwste collega: Dennis Veldhuis. Dennis is sinds mei werkzaam bij DMLUX als productmanager en inkoper. 

Kun je wat meer over jezelf vertellen? 

Mijn naam is Dennis Veldhuis, ik ben getrouwd en vader van een koningskoppel. Met ons gezin wonen we in Zwolle. Naast mijn werk bij DMLUX klus ik in mijn vrije tijd graag aan mijn zelfbouwsloep. Het is heerlijk om daar bij mooi weer mee te varen over de grachten in Zwolle. Daarnaast sta ik in de weekenden vooral langs de lijn om mijn beide kinderen aan te moedigen tijdens hun voetbalwedstrijden. 

Wat deed je besluiten om bij DMLUX te komen werken? 

Voordat ik bij DMLUX kwam werken, heb ik twaalf jaar voor een LED-bedrijf gewerkt, waarvan de laatste vier jaar als mede-eigenaar. In al die jaren heb ik veel praktische kennis opgedaan en veel verschillende LED-armaturen geïnstalleerd. Ik heb geleerd dat er voor iedere vraag wel een passende LED-oplossing is. Soms moet je alleen wel even out-of-the-box denken. Het is fantastisch om daar nu, na jaren alleen te hebben gewerkt, samen met bevlogen collega’s over te kunnen sparren. Bij DMLUX hangt een goede sfeer en ik voel me er uitstekend thuis. 

Wat doe je precies bij DMLUX? 

Als productmanager en inkoper zorg ik dat onze kwaliteit gewaarborgd blijft en, waar mogelijk, nog beter wordt. Daarnaast wil ik ons productaanbod zo goed mogelijk afstemmen op de wensen van onze klanten. Mijn ervaring uit het verleden helpt daarbij. Doordat ik zelf verlichting heb geïnstalleerd, weet ik waar onze eindgebruikers tegen aanlopen bij hun installaties. Die kennis helpt mij om ons productportfolio uit te breiden met producten waarmee we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Tevreden klanten zijn en blijven een enorme drive voor mij! 

Hoe bevallen je eerste twee maanden bij DMLUX? 

Erg goed! De betrokkenheid van alle collega’s om DMLUX nog sterker op de markt actief te laten zijn, spreekt mij ontzettend aan. Wij willen onze klanten optimaal ontzorgen. Onze expertise is daarin erg waardevol. We zijn erg goed in staat om op een betrokken manier met klanten mee te denken en LED-projecten intensief te begeleiden. Dat we daarbij over een groot magazijn met een ruime voorraad standaardartikelen beschikken, helpt ons bovendien om klanten vlot van dienst te kunnen zijn. Zeker in deze tijd, waarin veel producten moeilijk leverbaar zijn, merk je dat klanten dat bijzonder op prijs stellen. Al met al voel ik me erg thuis bij DMLUX en ik kijk dan ook uit naar een mooie toekomst met onze collega’s en relaties!