Over DMLUX

DMLUX biedt als fabrikant en importeur een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt.
Wij onderscheiden ons door actief in te spelen op nieuwe technologieën en trends. Kenmerkend is dat ons programma voor 95% uit LED verlichting bestaat.

Fabrikant en importeur van mooie, duurzame LED-verlichting

Juist assortiment

Om als fabrikant en importeur een veelzijdig verlichtingsprogramma te kunnen bieden werken we tevens nauw samen met een aantal andere leveranciers. Daardoor zijn we in staat onze dealers een uitgebalanceerd en concurrerend verlichtingsassortiment te bieden.

Ondersteuning dealers

We ondersteunen onze dealers bij het realiseren van lichtplannen en advies naar hun eindklanten. Daarnaast zijn we in staat om - conform de wens van de eindklant – samen met onze dealer specifieke oplossingen aan te dragen. We spelen continu in op nieuwe technologieën en duurzame trends. Mede hierdoor is het verlichtingsassortiment van DMLUX Verlichtingsarmaturen up-to-date en zeer goed toepasbaar in energiezuinige projecten.

Organisatie en kwaliteit

Onze mensen vormen de kracht van DMLUX. We streven naar een professionele en vakkundige organisatie waarmee we onze klanten kunnen ondersteunen met juiste adviezen en oplossingen. Om onze kwaliteit te garanderen laten we nieuwe producten - vooraf - door een onafhankelijke organisatie testen op wettelijke normen en specificaties. Door deze werkwijze kunnen we garanderen dat onze producten voldoen aan de geldende normen en specificaties.

Levertijden en maatwerk

Juiste levertijden zijn belangrijk. Daarom houdt DMLUX een groot aantal producten zelf op voorraad en wordt logistiek nauw samengewerkt met onze partnerleveranciers. Die nauwe samenwerking maakt het tevens mogelijk om aan onze dealers en hun eindklanten specifiek maatwerk te leveren. Hierbij moet men denken aan bijzondere aantallen of de realisatie van producten ten behoeve van zeer speciale toepassingen.

Onze Partners