Over DMLUX

DMLUX biedt als fabrikant en importeur een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt.

Wij onderscheiden ons door actief in te spelen op nieuwe technologieën en trends. Kenmerkend is dat ons programma voor 95% uit LED verlichting bestaat.

Fabrikant en importeur van mooie, duurzame LED-verlichting

Juist assortiment

Als fabrikant en importeur biedt DMLUX een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt. Om een veelzijdig verlichtingsprogramma te kunnen bieden werken we nauw samen met een aantal fabrikanten. Daardoor zijn we in staat onze dealers en projectverlichters een uitgebalanceerd en concurrerend verlichtingsassortiment te bieden.

Ondersteuning dealers

We ondersteunen onze dealers en projectverlichters bij het realiseren van lichtplannen en advies naar hun eindklanten. Daarnaast zijn we in staat om - conform de wens van de klant - specifieke producten te maken. We spelen continu in op nieuwe technologieën en duurzame trends. Derhalve is het verlichtingsassortiment van DMLUX ook zeer goed toepasbaar in energiezuinige projecten.

Organisatie en kwaliteit

Onze mensen vormen de kracht van DMLUX. We streven naar een professionele en vakkundige organisatie waarmee we onze klanten helpen met een goed advies en een goede oplossing. Om onze kwaliteit te garanderen laten we nieuwe producten - vooraf - door een onafhankelijke organisatie testen op wettelijke normen en specificaties. Door deze werkwijze kunnen we garanderen dat onze producten voldoen aan de geldende normen.

Levertijden en maatwerk

Juiste levertijden zijn belangrijk. Daarom houdt DMLUX een groot aantal producten zelf op voorraad en wordt tevens logistiek nauw samengewerkt met onze partner fabrikanten. Die nauwe samenwerking maakt het tevens mogelijk om specifiek maatwerk te leveren. Hierbij moet men denken aan bijzondere aantallen of de realisatie van producten ten behoeve van zeer speciale toepassingen.

Onze Partners