Over DMLUXDMLUX biedt als fabrikant en importeur een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt.
Wij onderscheiden ons door actief in te spelen op nieuwe technologieën en trends. Kenmerkend is dat ons uitgebreide programma voor 95% uit LED verlichting bestaat.
Naast de productverkoop, ondersteunen en adviseren wij onze klanten bij hun verlichtingsprojecten. Denk hierbij aan lichtplannen, productadviezen of testopstellingen, maar ook aan simulaties of berekeningen ten aanzien van besparingsmogelijkheden.

Over DMLUXDMLUX biedt als fabrikant en importeur een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt.
Wij onderscheiden ons door actief in te spelen op nieuwe technologieën en trends. Kenmerkend is dat ons uitgebreide programma voor 95% uit LED verlichting bestaat.Naast de productverkoop, ondersteunen en adviseren wij onze klanten bij hun verlichtingsprojecten. Denk hierbij aan lichtplannen, productadviezen of testopstellingen, maar ook aan simulaties of berekeningen ten aanzien van besparingsmogelijkheden.

 
 
 

Juist assortiment


Als fabrikant en importeur biedt DMLUX een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt. Om een veelzijdig verlichtingsprogramma te kunnen bieden, werken we nauw samen met een aantal partnerfabrikanten. Daardoor zijn we in staat onze dealers een uitgebalanceerd en concurrerend verlichtingsassortiment te bieden.


Ondersteuning dealers


We ondersteunen onze dealers met o.a. lichtplannen en advies naar hun eindklanten. Daarnaast zijn we in staat om - conform de wens van de klant - specifieke producten te leveren. We spelen continu in op nieuwe technologieën en duurzame trends, waardoor het verlichtingsassortiment van DMLUX ook zeer goed toepasbaar is in energiezuinige projecten.


Organisatie en kwaliteit


Onze mensen vormen de kracht van DMLUX. DMLUX is een professionele en vakkundige organisatie die haar klanten ondersteunt met adviezen en oplossingen. Om onze kwaliteit te garanderen laten we nieuwe producten - vooraf - door een onafhankelijke organisatie testen op de wettelijke normen en specificaties. Door deze werkwijze kunnen we garanderen dat onze producten voldoen aan de vereiste normen.


Levertijden en maatwerk


Juiste levertijden zijn belangrijk. Daarom houdt DMLUX een groot aantal producten zelf op voorraad en wordt logistiek nauw samengewerkt met onze partnerfabrikanten. Die nauwe samenwerking maakt het tevens mogelijk om aan onze dealers en hun eindklanten specifiek maatwerk te leveren. Hierbij moet men denken aan bijzondere aantallen of de realisatie van producten ten behoeve van zeer speciale toepassingen.