Profiteer nu van superscherpe prijzen bij DMLUX

Energie-investeringsaftrek (EIA): een win-winsituatie
11 oktober 2022
Dikker en persoonlijker dan ooit: de DMLUX-catalogus voor 2023
9 november 2022
Show all

Profiteer nu van superscherpe prijzen bij DMLUX

De magazijnopruiming van DMLUX staat voor de deur. Profiteer van zeer hoge kortingen op veel gewilde producten, maar wees snel, want op = op!

Ruimte voor nieuwe producten

Dat we ons magazijn opruimen, is niet zonder reden. We maken namelijk plaats voor nieuwe producten. Achter de schermen zijn we al druk bezig om een assortiment samen te stellen met producten die nóg beter aansluiten op de wensen van vandaag en morgen. Houd onze berichten in de gaten of neem contact met ons op voor meer informatie hierover!

Hoge kortingen op populaire producten

Om deze ruimte te creëren, ruimen we ons magazijn op. Daar profiteer jij van mee! In het overzicht met alle producten vind je al onze aanbiedingen, die geldig zijn bij een minimaal orderbedrag van 100 euro. De actie is geldig zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij! Ook is het goed om te weten dat op deze artikelen afwijkende garantievoorwaarden gelden. Vraag hier gerust naar.

Bekijk en download de producten en actieprijzen

Bestel eenvoudig per mail of telefonisch

Profiteren van deze actie is heel eenvoudig: je kunt de gewenste productnummers en de aantallen per e-mail doorgeven via info@dmlux.nl of telefonisch via (+31) 055 – 300 30 39. Ook voor verdere vragen en meer informatie over deze actie staan onze specialisten graag voor je klaar.