PROLED introduceert nieuwe LED-innovaties

Vluchtwegverlichting DMLUX
Nieuw: nood- en vluchtwegverlichting van TM Technologie
21 april 2022
Onze nieuwe collega Dennis Veldhuis stelt zich voor
16 juni 2022
Show all

PROLED introduceert nieuwe LED-innovaties

Proled DMLUX

Goed licht aanbieden, dat is de missie van PROLED. De Duitse verlichtingsspecialist beschikt dan ook over een royaal assortiment verlichting om in iedere situatie precies de juiste sfeer te creëren. Het merk presenteert haar nieuwste LED-innovaties in twee nieuwe catalogi. 

Bijna twintig jaar ervaring 

PROLED staat al bijna twintig jaar bekend als een vooruitstrevende en ambitieuze pionier op het gebied van LED-verlichting. Door voortdurend te innoveren biedt het merk doorlopend bijdetijdse, hoogwaardige en duurzame verlichtingsoplossingen. Ook in de nieuwe productcatalogi licht PROLED weer veel moderne innovaties uit. 

Twee verschillende brochures 

PROLED beschikt over twee verschillende brochures: een speciale catalogus met innovaties en een hoofdcatalogus waarin alle producten voor de collectie 2022 / 2023 worden beschreven. Download deze brochures nu via https://www.proled.com/en-DE/support-download/catalogue/. 

Meer weten over PROLED-verlichting? 

Wilt u naar aanleiding van de brochures graag meer informatie over PROLED? Of bent u benieuwd hoe u met de verlichting van PROLED de juiste sfeer creëert? De specialisten van DMLUX adviseren u graag. Neem voor al uw vragen en maatwerk advies gerust contact met ons op!