DMLUX gaat voor duurzame verlichting!
1 maart 2021
Start Gerjan Woelders – Accountmanager
11 juni 2021
Show all

Retrofit Lichtlijnen

 


Het verduurzamen van uw verlichting was nog nooit zo eenvoudig. Door bestaande lichtunits te vervangen door DMLUX Retrofit units wordt er een grote energiebesparing gerealiseerd. Vanwege de lange levensduur van deze units zullen de vervangingskosten over de gehele duur sterk verminderen.

In veel fabrieken, magazijnen, werkplaatsen en winkelruimtes zijn er nog veel "oude" TL lichtlijnen terug te vinden. Met de komst van LED is het mogelijk om veel energie te besparen door de bestaande verlichting te vervangen. De Retrofit units van DMLUX kunnen eenvoudig en snel geplaatst worden op de bestaande basisrail.

De Led modules van deze retrofit oplossing zijn uitgerust met een Osram driver. De lumen watt verhouding ligt rond de 160 en de garantie bedraagt 5 jaar. De Osram driver is door middel van dip-switches op verschillende amperages in te stellen waardoor de hoeveelheid licht kan worden aangepast. Op aanvraag is er ook een 1-10V dimbare- en DALI variant leverbaar. Er is een Retrofit oplossing beschikbaar voor een groot aantal type lichtlijnen van de bekende merken.

Uiteraard bent u voor compleet nieuwe lichtlijnen ook bij ons aan het goede adres!