Stage Marketing en Communicatie

Apeldoorn


 

Stage lopen bij DMLUX?


Voor ons kantoor in het Apeldoorn zijn wij per direct op zoek naar een stagiair marketing en communicatie die ons team komt versterken. Ben jij een student met een creatieve geest en een vlotte pen die enthousiast wordt van alle marketing uitdagingen binnen een MKB bedrijf? En ben je gek op het creëren van vernieuwende, aantrekkelijke en relevante content en promoties? Lees dan snel verder.


Wie zijn wij?

DMLUX is een gespecialiseerd Nederlands producent en handelsbedrijf en levert sinds 2000 kwalitatieve verlichtingsproducten. We hebben zelf controle over de productie, verscheping en distributie. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden om onze klanten continu te voorzien van verlichtingsoplossingen. DMLUX is een modern bedrijf met een grote groeiambitie. Ons team bestaat uit jonge, gedreven en enthousiaste collega’s die alles uit de kast halen om deze ambities waar te maken, daar kun jij dus aan bijdragen!


Functieomschrijving

Tijdens je stage bij DMLUX geven we je de kans om je op alle fronten te ontwikkelen en om klaargestoomd te worden voor de arbeidsmarkt. Je bent een creatieve duizendpoot die zich graag bezighoudt met zowel online als offline marketing. Je werkt nauw samen met je collega’s en je krijgt een breed en divers takenpakket. Ook is er genoeg ruimte voor eigen ideeën.
Jij houdt de opbouw en de content van onze website aantrekkelijk, zodat zowel bestaande als nieuwe klanten onze site met plezier blijven bezoeken. Je bent het visuele brein van het bedrijf, je zorgt niet alleen voor creatieve ideeën, maar je kunt ze ook perfect afstemmen op onze doelgroep en onze klanten.

Daarnaast denk en werk je mee aan ludieke en opvallende promotionele acties om nieuwe klanten te werven en vooral ook te behouden.

We bieden je een afwisselende en leerzame stage met veel eigen verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een klein, gezellig team en je hebt veel ruimte voor een eigen invulling van de functie. We zijn op zoek naar een organisatorisch en vooral creatief talent!


Werkzaamheden

- Het schrijven en ontwikkelen van online en offline content.
- Het bijhouden van de verschillende socialemediakanalen.
- Het opmaken en versturen van onze nieuwsbrieven (in MailChimp).
- Het creëren van visuals voor onze website; denk aan foto’s, video’s en logo’s.
- Het bewerken, aanpassen en herschrijven van verscheidene producthandleidingen.
- Het schrijven en ontwikkelen van productcatalogi en flyers.
- Meedenken over onze landingspagina’s en marketingstrategie.


Kennis en vaardigheden

- Wij hebben plek voor zowel MBO 4 eind stages als ook HBO stages.
- Goede beheersing van de Nederlandse en taal in woord en geschrift.
- Een grote passie voor creatief schrijven.
- Ervaring met SEO, SEA e-mailmarketing en socialmediamarketing is een pre.
- Ervaring met Photoshop, Illustrator en InDesign is een pre.
- Je werkt resultaatgericht, zelfstandig en komt met eigen ideeën.
- Je werkt planmatig, secuur en gestructureerd.


Wat bieden wij?

- Stagevergoeding;
- Een onderling informele werksfeer;
- De mogelijkheid tot groei en ontwikkeling;


Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Diane Eibrink - HR - hrm@dmlux.nl

055-3003039