Retrofit Lichtlijnen
19 maart 2021
Prijsstijgingen per 1 juli 2021
11 juni 2021
Show all

Start Gerjan Woelders – Accountmanager

 


Per 1 juni is Gerjan Woelders gestart als accountmanager. Hij zal met name onze dealers in Noord-Oost Nederland gaan ondersteunen. Gerjan is woonachtig in het landelijke en rustieke Gramsbergen.

“Inmiddels ben ik al ruim 25 jaar met Jose samen. Jose is de moeder van onze prachtige 3 kinderen. Lars (19), Ivar (16) en Annelin (13). Als trotse vader zeg ik, een prachtig gezin.

Mijn werkzame leven ben ik in 1991 gestart bij Wildkamp BV, een technische groothandel. Daar ben ik in verschillende functies tot 2015 werkzaam geweest. Alle functies waren altijd sales gerelateerd, maar Wildkamp was destijds nog een kleine club waarbij iedereen vaak meerdere taken op zich nam.

In 2015 heb ik een uitstap gemaakt in de Schaats business. Het merk Maple was destijds het opkomende Merk. Op de Olympische spelen van Turijn in 2006 pakten we 90% van de Gouden medailles. Het was voor mij een stap die logisch was en voortkwam vanuit mijn passie. Vroeger was ik zelf op het hoogste niveau actief als Schaatser en Inliner en later als Ploegleider voor de Professionele Schaatsploeg van Nefit.

Vanaf 2015 maak ik de stap binnen Jarola (Holding Wildkamp) en was ik werkzaam voor het merk Ledverlichting wat ze destijds voerden. Deze kennis en ervaring zet ik vanaf nu binnen DMLUX voort. Een mooie uitdaging om met u als dealer de samenwerking te intensiveren.

Tot op de dag van vandaag ben ik aan het schaatsen verbonden, echter wel op een totaal andere basis. Als Teammanager ben ik verantwoordelijk voor het Reggeborgh Marathon Talent team. Daarnaast zit ik in mijn vrije tijd graag op de racefiets of loop ik een rondje hard.

Graag maak ik nader kennis.“