DMLUX Catalogus 2023
Dikker en persoonlijker dan ooit: de DMLUX-catalogus voor 2023
9 november 2022
Ladic stelt zich voor
19 december 2022
Show all

Zie, de Moon schijnt…

Moon verlichting

Nieuw in het assortiment van DMLUX: het veelzijdige Moon armatuur. De Moon kenmerkt zich door een prachtige afwerking en is verkrijgbaar in ronde en hoekige varianten in verschillende afmetingen. Maak kennis met dit nieuwe armatuur!

Breed inzetbaar
De Moon is zeer breed inzetbaar: van residentiële projecten tot kantoren en van praktijkruimtes tot winkels en boetieken. Doordat het aluminium armatuur zonder zichtbare schroeven is uitgevoerd, zorgt dit voor een hoogwaardige uitstraling. Ondanks dat er geen schroeven zichtbaar zijn, is het armatuur wel zeer eenvoudig te monteren.

Ronde, vierkante en rechthoekige uitvoeringen
De Moon is verkrijgbaar in zowel ronde als vierkante en rechthoekige uitvoeringen en in verschillende groottes. Er is zelfs een extra grote Moon XL met een diameter van een meter! Over keuzes gesproken: voor alle versies kun je kiezen uit een wit of zwart armatuur. Daarnaast zijn er veel uitvoeringen met een instelbare lichtkleur (CCT). Ook is er een pendelset verkrijgbaar, waarmee je de Moon meer de ruimte in kunt laten komen.

Moon Emergency, Premium en Sensor
Naast de reguliere Moon-uitvoeringen is er ook de Moon Emergency. Dit betreft dezelfde LED-opbouwer met dezelfde hoogwaardige afwerking, maar dan met een ingebouwde noodunit. Waar de Moon standaard al waterdicht is (IP54) heeft de Premium-uitvoering van de Moon een nog betere bestendigheid (IP65). Daarnaast is de Premium vandaalbestendig (IK10) en dimbaar. Dit is het ideale armatuur voor in de meest veeleisende omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan portieken, terrassen, parkeergarages en sporthallen. Tot slot is de Moon er ook als Moon Sensor, die dankzij detectoren alleen brandt wanneer dat nodig is. Wel zo duurzaam!

Meer weten over de Moon?
Over duurzaam gesproken: met de Moon bespaar je tot 70% aan energiekosten! Wil je meer weten over de Moon of ben je benieuwd of de Moon ook voor jou geschikt is? Neem vandaag nog contact op met info@dmlux.nl of 055 300 30 39 voor meer informatie. Onze specialisten zijn je graag van dienst!

Moon

Moon DMLUX