BMN Bouwmaterialen

Arnhem


 
 

Projectomschrijving

Voor BMN Bouwmaterialen vestiging Arnhem hebben wij het nieuwe pand voorzien van duurzame verlichtingsarmaturen.

Met bijna 90 vestigingen verspreid door heel Nederland is BMN één van de grootste leveranciers van bouwmaterialen voor professionele bouwers. Eén van de vestigingen van BMN zit in Arnhem. Het pand aan de Meander 20 is onlangs volledig vernieuwd. DMLUX voorzag het nieuwe pand van duurzame verlichtingsarmaturen.

Optimale opbrengst, laag energieverbruik

Het vernieuwde pand van BMN Bouwmaterialen in Arnhem is gebouwd met het oog op de toekomst. Dat betekent ook dat er veel aandacht is voor duurzaamheid. Ook met de verlichting is daar rekening mee gehouden. Zo hebben we zorgvuldig onderzocht welke verlichting de optimale opbrengst genereert, zonder daarbij veel energie te verbruiken.

Water- en stofdichte LED-verlichting

Het resultaat is een harmonieuze mix van verschillende soorten verlichting die samen voor een prettige sfeer zorgen. Het gebouw van BMN Bouwmaterialen in Arnhem is onder andere voorzien van Manto3-inbouwpanelen en Prizma-highbays. Verder hebben we twee typen downlighters - Triton en Elara3 - en Trunculo-lichtlijnen aangebracht. Tot slot beschikt het vernieuwde pand van BMN Bouwmaterialen in Arnhem ook over water- en stofdichte Barat LED-verlichting.

Profiteer ook van de voordelen van LED-verlichting

Met LED-verlichting krijgt u beter licht, terwijl u flink op uw energielasten bespaart. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van LED voor u? Neem voor geheel vrijblijvend advies gerust contact op met de specialisten van DMLUX. We luisteren graag naar uw wensen en denken graag met u mee in een passende oplossing!
 

Projectfoto's