Over ons

DMLUX Verlichtingsarmaturen is een gespecialiseerd Nederlands producent en handelsbedrijf en levert sinds 2000 kwalitatieve verlichtingsproducten. Wij hebben zelf controle over de ontwikkeling, productie, verscheping en distributie. Wij hanteren hoge kwaliteitsstandaarden om zo onze klanten continu te voorzien van de beste verlichtingsoplossingen.

DMLUX Verlichtingsarmaturen biedt een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt. Om een veelzijdig verlichtingsprogramma te kunnen bieden, werken wij nauw samen met een aantal partnerfabrikanten. Hierdoor zijn we in staat onze dealers een uitgebalanceerd en concurrerend verlichtingsassortiment te bieden.

Wij ondersteunen onze dealers met o.a. lichtplannen en adviezen naar hun (eind)klanten. Daarnaast zijn we in staat om – conform de wens van de klant – specifieke producten te leveren.

Wij spelen continu in op nieuwe technologieën en duurzame trends, hierdoor is het verlichtingsassortiment van DMLUX toekomstbestendig en zeer goed toepasbaar is in energiezuinige projecten.

Als fabrikant en importeur biedt DMLUX een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt. Om een veelzijdig verlichtingsprogramma te kunnen bieden, werken we nauw samen met een aantal partnerfabrikanten. Daardoor zijn we in staat onze dealers een uitgebalanceerd en concurrerend verlichtingsassortiment te bieden.

Onze mensen vormen de kracht van DMLUX. DMLUX is een professionele en vakkundige organisatie die haar klanten ondersteunt met adviezen en oplossingen. Om onze kwaliteit te garanderen laten we nieuwe producten – vooraf – door een onafhankelijke organisatie testen op de wettelijke normen en specificaties. Door deze werkwijze kunnen we garanderen dat onze producten voldoen aan de vereiste normen. 

We ondersteunen onze dealers met o.a. lichtplannen en advies naar hun eindklanten. Daarnaast zijn we in staat om
  • conform de wens van de klant
  • specifieke producten te leveren
We spelen continu in op nieuwe technologieën en duurzame trends, waardoor het verlichtingsassortiment van DMLUX ook zeer goed toepasbaar is in energiezuinige projecten.
Juiste levertijden zijn belangrijk. Daarom houdt DMLUX een groot aantal producten zelf op voorraad en wordt logistiek nauw samengewerkt met onze partnerfabrikanten. Die nauwe samenwerking maakt het tevens mogelijk om aan onze dealers en hun eindklanten specifiek maatwerk te leveren. Hierbij moet men denken aan bijzondere aantallen of de realisatie van producten ten behoeve van zeer speciale toepassingen.