Kantoorverlichting

Kantoorverlichting van DMLUX is een slimme keuze. Met onze verlichting snijdt het mes namelijk aan twee kanten. Enerzijds zorgen onze armaturen voor een ideale werkomgeving. Anderzijds kunt u met de verlichting van DMLUX ook enorm besparen op uw energielasten. Verlicht daarom uw kantoor met kantoorverlichting van DMLUX! In ons brede assortiment vindt u een uitgebreide keuze uit veel verschillende armaturen. Deze kunt u zowel bij nieuwbouw als bij renovatie van uw kantoor toepassen.

De optimale werkomgeving met de juiste verlichting

Wist u dat licht één van de meest bepalende factoren is voor de werkomgeving? Licht bepaalt namelijk niet alleen hoe we ons voelen, maar ook hoe we ons kunnen concentreren en hoe we presteren. Daardoor kunt u met de juiste kantoorverlichting zowel de sfeer als de effectiviteit op de werkvloer sterk optimaliseren. Meer hierover leest u onder andere in onze blog over Human Centric Lighting. Kies daarom zorgvuldig de juiste verlichting. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? De specialisten van DMLUX nemen graag de tijd om u hierin op maat te adviseren.

Bespaar flink met energiezuinige kantoorverlichting

Naast een groot effect op de werksfeer en de prestaties heeft de juiste verlichting ook veel invloed op uw energierekening. Met energiezuinige LED-verlichting kunt u namelijk enorm besparen op uw energielasten. Met een groot deel van ons assortiment kantoorverlichting heeft u bovendien recht op EIA (Energie-investeringsaftrek). Denkt u wellicht dat energiezuinige verlichting een nadelig effect heeft op de werksfeer en de productiviteit? Integendeel: door hierin slimme keuzes te maken, kunnen ze elkaar juist versterken!

Voor iedere werkplek de juiste kantoorverlichting

Bij DMLUX hebben we voor iedere werkplek de juiste verlichting. Ons brede assortiment bestaat dan ook uit allerlei verschillende armaturen, die u zowel bij nieuwbouw als bij renovatie kunt toepassen. Bij DMLUX bent u aan het juiste adres voor bijvoorbeeld: - Inbouwarmaturen (zoals onze MANTO 3 LED-panelen) · Diverse downlighters · Mooie en functionele opbouwspots · Pendelarmaturen

Uw specialist voor de perfecte kantoorverlichting

Bent u benieuwd welke verlichting voor úw kantoor het meest geschikt is? De specialisten van DMLUX helpen u graag. Met een maatwerk lichtplan adviseren we u volledig op maat. Wilt u hier graag meer over weten of heeft u nog andere vragen over kantoorverlichting? Neem gerust contact met ons op; wij staan graag voor u klaar!

Voor meer informatie:

+31 55 - 300 30 39

info@dmlux.nl

Of neem contact op via ons contactformulier.