Terreinverlichting voor bedrijfsterreinen en buitenterreinen

Met DMLUX terreinverlichting investeer je in een product dat zowel functionele eigenschappen als praktische voordelen biedt. Goede verlichting maakt het terrein rondom je bedrijf zichtbaar voor gebruikers, maar draagt ook bij aan de veiligheid. Daarom adviseert het team van DMLUX graag, zodat jij jouw terrein op maat verlicht met de juiste verlichting. Kies ook voor optimaal comfort en maximale veiligheid!

Buitenverlichting in een industriële omgeving

Terreinen zijn er in allerlei soorten en maten. Ieder terrein is immers anders en daarom vraagt elk terrein om zijn eigen verlichting. Voor een parkeerterrein heb je wellicht hele andere verlichting nodig dan voor een terrein bij je magazijn. Wij denken daarin graag met je mee. Met onze jarenlange expertise in verlichting helpen wij je graag om de meest geschikte terreinverlichting voor je te vinden. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met de geldende eisen zoals bijvoorbeeld de NEN12464-2. Deze eisen spelen een belangrijke rol bij de keuze voor de juiste buitenverlichting in een industriële omgeving.

Floodlights & Terreinverlichting

70 producten

24 producten

36 producten

22 producten

16 producten

48 producten

41 producten

De energiezuinigste verlichting voor jouw bedrijf

Eén van de vele voordelen van verlichting van DMLUX is de perfecte lichtkwaliteit. Typerend voor deze terreinverlichting is de hoge lichtopbrengst, terwijl je tegelijk tot 70% op je energielasten bespaart! Bovendien staan onze armaturen bekend om hun onderhoudsvriendelijke karakter en lange levensduur. Verlichting van DMLUX is dus in meerdere opzichten een duurzame keuze. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Bekijk ze alvast in onze catalogus!

Welke buitenverlichting heb ik nodig?

LED-verlichting is er in allerlei soorten en maten. Ook is er een uitgebreide keuze als het gaat om het aantal lumen, oftewel de lichtopbrengst. Welke soort verlichting en hoeveel lumen je nodig hebt, is per situatie verschillend. Ben je benieuwd welke verlichting het best bij jouw buitenterrein past? Het team van DMLUX denkt hierin graag met je mee.

LED-verlichting voor bedrijfs- en buitenterreinen

Ben jij ook op zoek naar de juiste verlichting voor op jouw terrein? Neem dan voor deskundig advies geheel vrijblijvend contact op met het team van DMLUX. Wij bieden je een oplossing op maat. En al onze producten zijn snel leverbaar. Zo zorg je met de juiste terreinverlichting voor optimaal comfort en maximale veiligheid op jouw terrein.

Uw specialist voor de perfecte terreinverlichting

Bent u benieuwd welke verlichting voor úw bedrijfsterrein het meest geschikt is? De specialisten van DMLUX helpen u graag. Met een maatwerk lichtplan adviseren we u volledig op maat. Wilt u hier graag meer over weten of heeft u nog andere vragen over buitenverlichting? Neem gerust contact met ons op; wij staan graag voor u klaar!