Industrie

Industrieverlichting heeft een belangrijke invloed op uw bedrijfsresultaat. De lichtvoorziening in uw magazijn, loods, bedrijfshal of productiehal is namelijk medebepalend voor de productiviteit van uw medewerkers. Bovendien draagt goede verlichting bij aan een prettige en veilige werkomgeving. En met onze energiezuinige LED-verlichting, speciaal voor de industrie, bespaart u ook nog eens flink op uw energielasten. Kies daarom voor industrieverlichting van DMLUX!


Creëer de ideale werkomgeving met DMLUX

Bij het inrichten van de ideale werkomgeving komt veel kijken. Heeft u ook aan de verlichting gedacht? Want waar veel mensen aan voorbijgaan, is dat licht één van de meest bepalende elementen voor de werkomgeving is. Licht beïnvloedt namelijk niet alleen ons gevoel, maar ook onze concentratie en onze prestaties. Daarom kan de juiste industrieverlichting een groot verschil maken in de sfeer en de effectiviteit op uw werkvloer. (Lees hierover ook onze blog over Human Centric Lighting.) Het is daarom belangrijk om nauwkeurig en zorgvuldig de juiste verlichting te kiezen. De specialisten van DMLUX helpen u hier graag bij.


De juiste industrieverlichting voor iedere werkomgeving

Welke verlichting voor u het meest geschikt is, hangt niet alleen af van de toepassing, maar ook van de omgeving. Zo adviseren wij voor uw magazijn of opslagloods andere verlichting dan voor uw werkplaats, fabrieks- of productiehal. Omdat het kiezen van de juiste verlichting een nauwkeurige aangelegenheid is, helpen onze specialisten u hier graag bij. Goed om te weten: u kunt onze industrieverlichting zowel bij nieuwbouw als bij renovatie toepassen. Om u alvast een beeld te geven van ons uitgebreide assortiment, geven we u alvast een selectie:

  • Barat LED explosieveilige armaturen
  • Trunculo LED lichtlijnen voor grote logistieke magazijnen
  • Denver slagvaste en waterdichte armaturen
  • Diverse highbays voor de meest uiteenlopende toepassingen

Bespaar flink op uw energielasten met LED industrieverlichting

De juiste verlichting heeft niet alleen een grote invloed op de productiviteit, sfeer en veiligheid. Ook uw energierekening is gebaat bij de juiste verlichting. Daarom is het goed om te weten dat u bij DMLUX kunt kiezen voor energiezuinige LED-verlichting voor de industrie. Neem bijvoorbeeld onze lichtlijn Retrofit, die voor diverse toepassingen geschikt is. Bovendien geeft een groot deel van ons aanbod industrieverlichting u recht op EIA (Energie-investeringsaftrek). Wat ook goed is om te weten, is dat energiezuinige verlichting niet nadelig hoeft te zijn voor de sfeer en de productiviteit. Sterker nog: als u hierin slimme keuzes maakt, kunnen ze elkaar zelfs versterken!


DMLUX, uw specialist voor energiezuinige industrieverlichting

Heeft u verlichting nodig voor in uw magazijn, loods, bedrijfshal of productiehal? Dan staan de specialisten van DMLUX graag voor u klaar. Met een maatwerk lichtplan adviseren we u precies op maat. Wilt u hier graag meer informatie over, of heeft u nog andere vragen over industrieverlichting? Neem gerust contact met ons op; we zijn u graag van dienst.

Voor meer informatie:

+31 55 - 300 30 39

info@dmlux.nl

Of neem contact op via ons contactformulier.